АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Свечано отварање на театар и студио за снимање Ф.А.М.Е‘ С

F.A.M.E’ SF.A.M.E’ SF.A.M.E’ SF.A.M.E’ SF.A.M.E’ S

Вечерва, со 27.03.2018 беше свечано отварање на театарот и студиото за снимање    Ф.А.М.Е’ С. Овој проект беше финансиран од Француската Амбасада во соработка со Македонија Музик & Ентертаимент и со поддршка на Владата на Република Македонија. Градежниот дел од објектот беше реализиран во текот на 2016-2017 година од страна на градежната компанија EUROVIA и ги исполнува сите потребни услови за развој на театарската култура. Со оглед на стандарди и експертизи кои се потребни за изградба на овие објекти, ЕУРОВИА стигна да ја реализира во рекордно време, со континуирано и професионално инжинерски надзор и врз основа на сите европски стандарди.

Овој проект предвидува културен објект кој вклучува Дом на култура со простор од 543 квадратни метри и музичко студио со простор од 1.194 квадратни метри.

Недостатокот на слични студии ќе ја покаже важноста што овој објект ќе ја има во Македонија.