АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Нашата компанија Еуровиа уште еднаш е многу горда што го обновува сертификатот „Excellent SME Macedonia“.

Компанијата којашто ги обезбедува бонитетните извештаи – „Coface Hrvatska“, спроведе процес на евалуација, а бонитетниот извештај го потврдува успехот на нашата компанија EUROVIA. Според тоа, се продолжува валидноста на нашиот сертификат „Excellent SME Macedonia“.

“Ние како EUROVIA сме многу горди на овој сертификат и се надеваме дека со ова ќе направиме уште еден чекор за зајакнување на вашата доверба за нашите клиенти и нашите партнери да продолжат со соработка со нас “.