АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Тип на фајл:

pdf

Име на фајл:

Presentation EUROVIA (Македонски)

Датум на објавување:

03/11/2017

Големина на фајл:

5.40 MB

Корпоративна Презентација 2017

Ве молиме наведете ја емаил адресата каде што треба да испратиме линк за преземање.