АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Детали за контакт

 • улица 101 | бр. 15
  1226 Желино | Тетово, Македонија
 • +389 44 350991
skopje

Детали за контакт

 • Коле Неделковски 61 лок 1
  1000 Скопје, Македонија
 • +389 2 322 4944
norway

Детали за контакт

tirana

Детали за контакт

 • ул. "Peti", објект 27, влез 1
  ап.4 Sauk Farke. Тирана, Албанија
  www.eurovia.al

Контактен формулар

Вашиот контакт

radmila_b
Радмила Бошкоска Михајловска
Сектор за проектирање и градежништво
Емаил: info@eurovia.mk

Дали сте во потрага по најдобриот изведувач на вашиот градежен проект?