АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Еуровиа, член на Стопанска комора на Р.Македонија

Компанијата Еуровиа стана член на Стопанската комора на Р. Македонија. Со ова, Еуровиа е дел од системот за заштита и развој на економијата во земјата. Покрај тоа, Еуровиа е отворена за соработка со сите компании со ист или сличен интерес, а исто така да придонесе за економски развој во нашата земја.