АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Еуровиа има потреба од 25 работници

Заради зголемување на обемот на работа, Еуровиа има потреба за 25 градежни мајстори. Сите заинтересирани за вработување и условите за работа може да ги добијат информациите или да аплицираат на линкот.