АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Адел Холдинг донација во Клиничка Болница во Тетово

Адел Холдинг за 1 Јуни, односно Меѓународниот Ден на Децата, придонесе со скромна донација во Клиничката Болница во Тетово, конкретно на одделот на педијатрија.

Адел Холдинг доброволно изрази поддршка за пациентите во Клиничката болница во Тетово на педијатрискиот оддел, со скромна донација на одделението.

Децата се примарната инспирација за правилно функционирање на општеството, па затоа инвестицијата во здраво и среќно детство е должност на секој од нас.

Придонесот што го даваме за обезбедување на основни услови за раст и развој на децата, влијае позитивно за развој на целото општество.